A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Випуск візажистів

Дата: 19.04.2021 09:55
Кількість переглядів: 249

Трохи незвично, із ноткою новизни провели у п'ятницю захист, випускний іспит групи візажистів.

Кожен з нас відчуває певні незручності через хвилі пандемії, карантинні обмеження, ще й до того жорсткий карантин "червоної зони"... Спочатку було зовсім незвично, пізніше почали якось адаптовуватись, адже кожен з нас відчув життя "до" і життя "після". А за рік часу боротьби з COVID -19 пристосувалися до нових умов життя, яке заставило нас у дуже швидкому темпі вивчити, пізнати і опрацювати багато нового.

І до карантину у нашому Центрі проводилося дистанційне навчання, але в даний час через вищевказані причини воно є пріоритетним. За допомогою платформ для організації дистанційного навчання у нас проводяться лекції, семінари....

А захист групи візажистів у такому режимі відбувався вперше. Та незважаючи на те, все вийшло чудово. Дівчата мали моделей, з якими працювали вдома, а комісія, яка знаходилася у майстерні візажної справи нашого Центру спостерігала за виконанням робіт випускниць. Після закінчення роботи, кожна слухачка розповідала всю інформацію про обраний вид макіяжу, техніку його виконання та відповідала на додаткові запитання комісії. Всі успішно справилися із теоретичним і практичним завданням.

З чистою совістю і з легким сумом у серці ми відпускаємо наших дівчат у красивий, творчий, креативний шлях. Впродовж п'яти місяців майбутні майстрині отримували знання з спецпредметів, ази візажної справи і вже сьогодні стали професійними кваліфікованими візажистами.

Бажаємо вам, шановні випускниці, не зупинятися на досягнутому. Надалі пізнавати чудовий, естетичний світ обраної професії. Натхнення, кохання, достатку, багато вдячних клієнтів вам, особистого задоволення від роботи і, звичайно, міцного -міцного здоров'я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора