A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нові знання розширюють коло можливостей працевлаштування

Дата: 11.11.2019 09:32
Кількість переглядів: 337

Напрям короткотермінового курсу "Технології комп'ютерної обробки інформації" у нашому Центрі дуже популярний, а також ефективний для слухачів, котрі проходять навчання. Адже, всім відомо, що без базових знань комп'ютерної грамотності у сучасному світі нелегко, а також складно знайти відповідну високооплачувану роботу, бути

конкурентноздатним на ринку праці. Тому, до нас проходять люди, які для себе зрозуміли гостру необхідність у такому навчанні. Впродовж десяти днів вони виконують роботи у таких офісних програмах як: Word, Excel, Publisher, Acsees., Power Point, навчаються правильно шукати інформацію в Інтернеті, створювати електронну пошту ( хто ще не має), резюме, яке може пригодитися для майбутнього працевлаштування, знати сайти пошуку роботи і використовувати для себе, адже 90 відсотків слухачів, котрих ми навчаємо- категорія людей, скерованих з Центру зайнятості, хоча нашими слухачами можуть бути і ті, за кого платить роботодавець, або навчатися за власний кошт.
Ми запрошуємо до нас на навчання. Кваліфікований педагогічний колектив, індивідуальний підхід до кожного слухача допоможуть вам вправно і впевнено володіти комп'ютером.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора