A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Вітаємо нових майстрів манікюру!

Дата: 10.10.2024 08:53
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

♻️Співпраця нашого Центру та благодійної організації Хаб ВОНА вкотре підтвердила свою ефективність. Група, що навчалася за напрямом "Сучасний класичний манікюр. Базовий курс для початківців", завдяки підтримці благодійників успішно завершила навчання!
♻️Незважаючи на всі виклики війни, яка безжально ввійшла  в наше життя, зруйнувавши плани та мрії багатьох людей, учасниці курсу продемонстрували неймовірну силу духу. Переживши втрати та змінивши місце проживання, вони знайшли в собі сили розпочати нове життя.
♻️Занурившись у світ манікюру, наші слухачки відкрили для себе захопливий світ творчості та можливостей. Завдяки курсу вони не лише опанували техніку виконання манікюру, а й навчилися будувати довірливі стосунки з клієнтами. Благодійна організація забезпечила учасниць усім необхідним інструментарієм, що дозволить їм упевнено стартувати у професійній діяльності.
♻️Ці сильні жінки, які пройшли через випробування війною, сьогодні готові підкорювати нові вершини! Ми впевнені, що здобуті знання з анатомії нігтя, різних технік манікюру, правил дезінфекції та стерилізації допоможуть їм досягти успіху.
Дякуємо вам за вашу відвагу та працелюбність! Ми пишаємося кожною з вас!❤️🙂

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено