A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Кожен з нас може стати частиною ПЕРЕМОГИ!

Дата: 26.01.2024 00:36
Кількість переглядів: 89

🔰У теперішній складний для країни і для нас час не можливо залишатися осторонь вирішення проблем, котрі щоденно «кричать»📢 про допомогу. Кожен з нас має за обов’язок посильно допомагати військовим, 🥷, адже захищаючи нас вони постійно ризикують своїм життям та здоров’ям.

✅Львівський центр ПТО ДСЗ також старається долучитися до надання допомоги, виходячи з тих умов і матеріальної бази, які є в наявності.

🙎‍♀️🙍‍♀️Дівчата, котрі навчаються професії «швачка»🧵, шиють адаптивний одяг для поранених бійців, що перебувають на лікуванні та реабілітації у лікарнях Львова🏪.

Робота йде вправно і злагоджено. А головне, наші швачки вкладають у цю роботу свою любов,❤️ старання, тому що розуміють необхідність такого одягу для поранених хлопців.

Та для того щоби пошити 🪡 виріб, потрібна, звичайно, якісна тканина. ЇЇ закуповуємо за кошти, які зібрали і далі збирають працівники нашого навчального закладу, Львівського ОЦЗ та філій ЛОЦЗ, зокрема, Львівської, Дрогобицької, Золочівської, Самбірської та Стрийської.

Ми дякуємо всім за фінансову допомогу. Робота продовжується, кількість пошитих піжам щоденно збільшується.

Долучайтеся до добрих справ для майбутнього України. Кожен може стати частиною ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/819823356574596


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора