A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Надійний помічник у нелегкій селянській праці

Дата: 17.07.2019 22:27
Кількість переглядів: 456

Україна має чудові природні умови для сільськогосподарського виробництва  а також вікові традиції, величезний, набутий упродовж десятків поколінь досвід господарювання на землі.

Професія, що потрібна селу і господарству країни - професія тракториста – машиніста сільськогосподарського виробництва.

Трактор — основна машина в сільському господарстві, за допомогою якої обробляють грунт, виконують основні роботи по догляду за культурними рослинами, перевозять вантажі тощо.

Тракторист- цікава  професія для тих хто любить природу,  відкриває широкі можливості для вдосконалення професійної майстерності та втілення на практиці запланованих об'ємів роботи. Сучасний трактор — машина дуже складна, в її конструкції поєднані досягнення багатьох наук — теплотехніки, гідравліки, механіки, електроніки, конструювання, технології машинобудування, а також наук, пов’язаних з експлуатацією тракторів

Сучасний тракторист володіє знаннями та навиками багатьох сільськогосподарських професій: водія, саме тракториста, механіка, знає будову і правила експлуатації тракторів і сільськогосподарських машин,  систему технічного обслуговування машинно-тракторного парку, ознаки основних несправностей і способи їх усунення. Він має  необхідні знання основних правил агротехніки і прогресивної технології механізованих робіт з вирощування сільськогосподарських культур.

Тракторист-машиніст працює на гусеничних і колісних тракторах з причіпними, навісними та напівнавісними сільсько­господарськими машинами і знаряддями, на зернових і спеціальних збиральних комбайнах. Тракторист виконує механізовані роботи з обробки грунту, внесення мінеральних та органічних добрив, а також посіву, посадки сільськогосподарських культур і догляду за рослинами.

Професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, а саме: базову категорія А1, а також 9 категорій підвищення квалліфікації можна здобути  у Львівському центрі ПТО ДСЗ. 

Будемо раді вас бачити серед слухачів нашого Центру. Запрошуємо до нас на навчання! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора