A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Перший крок до успіху - обрати перспективну професію

Дата: 20.03.2019 13:03
Кількість переглядів: 471

Візажист – це, у першу чергу, художник, який малює не на полотні, а на обличчі або тілі; віртуоз стильного образу справжньої особистості.

Робота візажиста складається з кількох етапів: по-перше – це визначення кольоротипу людини; по-друге – це корегування і зорове поліпшення контуру обличчя, що виконується за допомогою різноманітних косметичних засобів, а також створення цілісного образу людини; по-третє – поєднання класичних прийомів із модними тенденціями макіяжу та стилю. Зазвичай візажисти працюють разом із перукарями, доводячи цілісний образ до досконалості.

Професія візажиста належить до розряду фізичної та розумової праці, адже майстер повинен докласти неабиякі зусилля, щоб проявити свою творчість.  Художні здібності майстра, здатність встановлювати контакт з людьми, розвинута творча уява, образна пам‘ять, здатність сприймати і розрізняти широкий спектр кольорів і їх відтінків, почуття гармонії і симетрії-ось  чіткий перелік компетенцій справжнього фахівця.

У нашому Центрі навчаються дівчата за цією професією і саме такі вищевказані характеристики стараються передати їм кваліфіковані викладачі та майстер виробничого навчання Мирослава Галамага, аби по закінченню нашого закладу вони вийшли впевненими майстрами обраної професії.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора