A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Профорієнтаційний захід "Живи і працюй в Україні"

Сьогодні у Львівському міському центрі зайнятості проводиться профорієнтаційний захід для молоді під гаслом "Живи і працюй в Україні". Наш Центр приймає активну участь у цьому заході, представляючи такі цікаві, творчі професії як,: візажист, перукар, манікюрник, а також електрогазозварник та монтажник санітарно-технічних систем та устаткування. Роботу розпочинаємо....Далі буде....

17:53 23.10.2019

А взимку ми будемо жити в теплі)))

Чудова, барвиста осінь тішить нас теплом, таку надзвичайну приємну золоту гаму кольорів ми маємо честь бачити, насолоджуватись неймовірними пейзажами чарівності і неповторності осіннього дива. Ми обласкані теплими, ніжними днями, комфортна температура дозволяє на повну відчувати такий красивий період осінньої пори.. Але, якби не було добре, як каже нам прислів'я , що все так не буде.... А холодна зима все ж стоїть на порозі наших домівок, і тільки питання часу, коли її очікувати. 

15:27 16.10.2019

Підготували 11 водіїв трамвая для Конотопа

Вже не перший рік навчальний процес у нашому Центрі виходить далеко за межі Львова та Львівської області Недавно закінчила навчання група слухачів із м. Конотоп, котрі впродовж 5 місяців здобували теоретичні знання і практичні вміння дуже необхідної професії "Водій трамвая".  Як виявляється, ця професія є дуже затребуваною не тільки у нашому місті, а також у Конотопі.Відчувається гостра потреба у кваліфікованих робітниках, і тому на замовлення Конотопського трамвайного депо наш Центр підготовив 11 водіїв " рогатого' транспорту. Всі успішно здали іспити і невдовзі будуть працевлаштовані за обраним фахом у Конотопському трамвайному депо.

12:01 15.10.2019

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

Сьогодні Україна святкує славне свято, Це свято – чоловіче, твоє це свято, брате! Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину Родину захищати і рідну Україну! Хай мир панує завжди і спокій навкруги, Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги, Хай множаться здобутки, життя хай процвітає, Покровом Божа Матір тебе хай огортає! https://maximum.fm/novini_t2

14:07 11.10.2019

Змінивши мислення, ви зміните своє життя.

Цілі багатьох людей – обзавестися ідеальними відносинами, знайти роботу своєї мрії, стати щасливими і задоволеними життям. Але досягнення навіть однієї з цих цілей вимагає великої роботи (в тому числі і над собою), терпіння і наполегливості.  

14:05 11.10.2019

Сучасний стан та перспективи професійної освіти дорослих

Таку тему сьогодні обговорюють учасники   Всеукраїнської практичної конференції, яка проходить у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості    і має на меті поглибити партнерський   діалог зацікавлених сторін з питань професійного вишколу дорослих.

16:23 26.09.2019

Щаслива людина та, яка займається улюбленою справою

Що не кажи, а й справді, краса врятує світ))) А у нашому Центрі - краса - це професійна діяльність, котрої навчають і навчаються...І як чудово, що є така можливість. Адже у нас можна отримати професіі, які приносять задоволення для душі і хороший заробіток і ще й бонуси до карми)))), вдячність і прекрасний настрій клієнтів. Перукарі, візажисти,манікюрники..... Буває так, що людина вже в досить зрілому віці знаходить своє покликання, свій талант. А ще й кваліфіковані викладачі і майстри виробничого навчання додають знань, впевненості у своїх силах, відкривають професію із цікавої креативної сторони, навчають дівчат ставати самостійними майстрами. І по закінченні наших курсів - це впевненні у своїх силах майстри. Сьогодні у нас проходило виробниче навчання. Видно велике бажання дівчат вчитися, працювати над вдосконалення своєї практики. Вони великі молодці!  Успіху, вам дівчата, в отриманні азів перукарської та візажної справ.

18:12 25.09.2019

Нова професія- нові можливості

Здавалося б, робота касира торговельного залу не складна, що касиром може працювати кожен, але це лише на перший погляд.  Із людьми цієї професії ми зустрічаємося щодня. Адже з кошиком продуктів всі обов' язково проходять через касу. І кожен покупець хоче аби його ввічливо і з повагою обслужили. Однак за день у великих супермаркетах у касира ми можемо бути трьохсотим, а то й тисячним покупцем. І як вдається їм впродовж цілого робочого дня бути усміхненими, ввічливими і ще й правильно розрахувати товар? Не кожному під силу щоденно працювати з людьми, знати асортимент товару, підготувати товар до продажу, надати кваліфіковану консультацію щодо якості товару, до того ще й проводити розрахунок, а головне- довести якісний товар до покупця, повністю задовільнити його споживчі потреби.

16:21 20.09.2019

Приймаєм гостей...

 Сьогодні  наш Центр відвідали представники Луганської та Донецької ОСЗ.   Окрім  ознайомчої екскурсії по навчальному закладу,  гості Із цікавістю  спостерігали за творчим  процесом  наших слухачів, які  навчаються за професіями візажист, перукар, манікюрник.

14:24 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора