A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Психологічна консультація

Дата: від до Скинути

Результат діяльності практичного психолога за 2020 рік

Враховуючи затребуваність надання психологічної допомоги здобувачам освіти і колективу  центру та враховуючи пріоритетні завдання роботи практичного психолога на 2020р., основними напрямами діяльності практичного психолога у ІІ і І півріччі 2020 року були:

12:37 21.01.2021

Загальна характеристика темпераменту. Види темпераментів людини. Вплив темпераменту на діяльність та поведінку

Щоденні спостереження за людьми показують, що одні люди збуджуються сильно, діють енергійно, пристрасно, інші - слабко, неенергійно. Одні відзначаються врівноваженістю поведінки, діють стримано, не виявляють різко назовні своїх почуттів, інші ж при аналогічних обставинах одразу спалахують, діють порив часто, нервуються. Є люди, які легко переходять від одних життєвих умов до інших, легко пристосовуються до змінених умов життя; інші ж цю зміну переживають дуже гостро і з великими труднощами пристосовуються до нових умов.

12:12 14.11.2019

Проведення групового заняття по роботі з метафоричними асоціативними картами в групі № 69-19 «Манікюрник»

Метафоричні асоціативні карти (скорочено МАК) — це набір зображень завбільшки з гральну карту або листівку, що зображають людей, їх взаємодії, життєві ситуації, пейзажі, тварин, предмети побуту, абстрактні зображення.

15:55 16.10.2019

Поради психолога, які допоможуть у вирішенні багатьох життєвих питань

Михайло Литвак, один з визнаних психологів та лікарів-психотерапевтів міжнародного рівня, розробив і першим почав застосовувати на практиці систему вирішення конфліктів "психологічне айкідо". Головна мета цієї концепції - навчитися розбиратися в людях і в собі.

11:22 12.04.2019

Пізнай себе й здобудеш перемогу

Ці слова давньогрецького філософа Сократа спонукали провести у Львівському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості експериментальне психологічне дослідження «Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації» серед слухачів курсів. Безробітним, котрі мають намір започаткувати власну справу й опановують ази ведення бізнесу, запропонували виповнити два тести: «Оцінка здібностей до підприємництва» та «Чи мотивовані ви на успіх?». Кожний із них був сформований таким чином, аби респонденти, відповідаючи на конкретні запитання, допомогли з’ясувати вплив тих чи інших складових на засвоєння освітньої програми та готовність безробітних до роботи у новому амплуа.

18:06 03.04.2019

Роль навчальної мотивації в системі професійно-технічної освіти

Підвищення ефективності навчання та оптимізація пізнавальної діяльності слухачів – одне із основних завдань сучасної профтехосвіти. При цьому неабияке значення мають такі чинники як висока мотивація й прагнення осіб до здобуття нових відомостей. Саме вони відіграють визначну роль під час освоєння знань та умінь, тому в педагогіці та психології цим аспектам приділяється особлива увага.

14:39 22.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора