A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Бути хорошим майстром перукарської справи- талант від Бога, величезне бажання вдосконалювати себе в обраній справі та відмінний освітній фундамент

Перукар. Професія, яка має надзвичайно широкий спектр фантазійних можливостей. Тут тобі і найрізноманітніші  стрижки, безліч простих і оригінальних зачісок, а колористика фарб просто вражає...Але, в тому і полягає професійність і майстерність фахового перукарня, що серед безлічі можливих варіантів, він знає і розуміє що саме запропонувати  клієнту. Яка зачіска чи стрижка  та якого кольору волосся  пасуватиме йому.

14:56 05.08.2022

Перша онлайн-зустріч щодо отримання мікрогрантів

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.22 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» (https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-nadannya-grantiv-biznesu-738-210622) Львівський центр  ПТО ДСЗ проводить  онлайн-консультування щодо отримання мікрогрантів. Сьогодні відбулася перша така онлайн- зустріч. На ній розглядалися питання  Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.  Цікаво, інформативно  та вичерпно подала інформацію спікер Наталя Бойко. 

17:27 25.07.2022

Можемо змінити ваше професійне життя, якщо у вас є у цьому потреба.

Є потреба змінити чи здобути фах- приходьте до нас. Досвідчений педагогічний склад, потужна матеріально - технічна база та ваше бажання, і ви обов'язково станете кваліфікованим працівником обраної професії. з майбутнім працевлаштуванням.

12:04 28.06.2022

Життя - непередбачуване…

В усі часи життя складним буває. Проблеми кожен вік свої несе. То сонечко добробуту всім сяє, То війни знищують навколо все...  

17:27 21.06.2022

Хороші знання інформаційних технологій- великий шанс високооплачуваного працевлаштування

Інформаційний світ вимагає постійного навчання, потрібно здобувати нові знання і адаптовуватися до вимог часу. Знання комп’ютерної грамотності у сьогоденні допомагає розширити горизонти у пошуку роботи і працевлаштуватися на хорошу та високооплачувану роботу.

14:50 20.06.2022

Навчатись легко, коли справа до вподоби

Бажання стати майстром манікюрної справи виникає не в кожного, але хто прийняв для себе таке рішення, той не шкодує про нього. Адже, ця професія надзвичайно затребувана і  має багато «плюсів».  По-перше,  займатися  улюбленою роботою  і отримувати за неї непоганий заробіток, по-друге-можливість зареєструватися фізичною особою підприємцем, створивши власну справу і працювати «на себе», по третє, що важливо,  мати вдячних клієнтів і отримувати  задоволення від роботи.

14:57 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора