A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нова професія- нове життя.

Дата: 10.07.2019 23:56
Кількість переглядів: 488

Щоб отримати радість від життя, людині інколи слід щось змінювати: колір волосся, захоплення, сферу діяльності. Останнє - особливо актуальне у важкі життєві періоди, або певні обставини, які спричинили до розчарування роботою. Для песимістів це стає причиною постійного пригнічення та страждань. Для оптимімстів же така ситуація- унікальний шанс відкрити в собі нові таланти, змінити та зробити якіснішим своє життя.
Реалізувати цей шанс можна шляхом отримання нової професії, яка буде і цікавою і прибутковою.
Сучасній людині за життєвими клопотами часто не вистачає творчості, краси і свята.
Саме тому, сьогодні популярними стали професії сфери моди та перукарського мистецтва..Перукарі, візажисти, манікюрники, немов чарівники,роблять людей та світ навколо більш привабливішим і привносять у наше життя свято.


Отримати вищеперелічені професії можна у нашому навчальному Центрі.
Нещодавно, прикладом якісного навчання і також великого бажання отримати знання стали наші слухачі, дівчата, які впрдовж 5 місяців вивчали ази перукарської справи. Окрім теоретичних знань, на практиці вдосконалювали своє вміння. Результат - відмінний. На іспиті вони продемонстрували чарівні зачіски, цікаві стрижки, якісне фарбування волосся, гарні укладки.
Ми з чистою совістю відпускаємо у прекрасний творчий, креативний, унікальний шлях готових майстрів перукарської справи. Успіху вам, дорогі наші випускниці, творчого натхнення, вдячних клієнтів, задоволеня від обраної професії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора