A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Наші випускниці

Дата: 23.05.2019 22:01
Кількість переглядів: 483

Сьогодні, робочий день відзначився феєричним, блискучим захистом наших майстринь, які впевнено презентували свої практичні вміння такої цікавої , творчої і дуже актуальної у сьогоденні професії ВІЗАЖИСТ. Всі п,ять місяців навчання не пройшли марно. Дівчата підтвердили для комісії, а в першу чергу і для себе, що вони обрали правильну професійну життєву стежину. Це справжні художники, лише полотно їхнє- людські обличчя.

В арсеналі візажиста багатоі видів декоративної косметики, інструментів , що дозволяють в максимально короткі терміни не тільки замаскувати недоліки і підкреслити всі плюси зовнішності, але і створити абсолютно новий образ. Бути привабливим і вродливим хочеться кожному. От тільки краса – поняття відносне. У кожного є свій потенціал краси.

А ваша місія, шановні випускниці, розкривати, а точніше, знаходити і підкреслювати «родзинку» у кожній людиниі, яка звертається до вас. Ця професія потребує постійного навчання, удосконалення професійної майстерності, наполегливості і творчо-креативного підходу до улюбленої справи. Бажаємо вам отого професійного зростання і вдячних задоволених клієнтів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора