A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Львівщина отримала кваліфікованих працівників торговельної сфери.

Дата: 12.03.2020 20:53
Кількість переглядів: 316

Професія касир торговельного залу – одна із найпоширеніших, адже більшість торговельних підприємств не обходяться без них.
Касир торговельного залу здійснює розрахунки за допомогою сучасних технічних засобів. Це пристрої для рахування і сортування грошей, детектори валют, зчитувачі штрих-кодів, новітні касові апарати тощо.
Професія вимагає постійно працювати над підвищенням свого професійного і технічного рівня, а також бути готовим до можливих змін у професійній діяльності у зв'язку з оновленням оргтехніки, автоматизованих систем розрахунків з покупцями.
Навчання у нашому Центрі за вищевказаною професією гарантує якісні знання наших слухачів, оскільки кваліфікований педагогічний колектив і сучасна матеріально- технічна база дозволяє на високому рівні передати свої знання та вміння.


У процесі оволодіння професією майбутні касири торговельного залу вивчають такі спеціальні предмети: основи касових операцій, етика ділового спілкування, товарознавство продовольчих і непродовольчих товарів, техніка і механізація торговельних розрахунків тощо. Виробнича складова дозволяє отримані теоретичні знання впроваджувати на практиці.
Нещодавно відбувся випуск групи дівчат, які впродовж п'яти місяців вивчали ази цієї професії. Іспити здані на "відмінно", а це означає, що невдовзі Львівщина отримає кваліфікованих працівників торговельної сфери.
Успіху, вам, наші випускниці, хай обрана вами професія приносить вам високий заробіток, а також приємне спілкування з покупцями та вдячні їхні посмішки



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора