A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

«Сенсорний сервіс «Клік» – улюблена справа та спосіб самореалізації учасника АТО

Дата: 17.04.2019 19:34
Кількість переглядів: 595

Хочемо поділитися дуже приємними й позитивними враженнями від спілкування з колишнім учасником АТО, екс-безробітним, а сьогодні – успішним підприємцем, котрий за сприяння служби зайнятості започаткував власну справу.

Кілька слів про нашого героя. Весною 2015 року Василь Зелінський пішов воювати на схід добровольцем у складі окремого загону спеціального призначення «Азов». Хлопець, як справжній патріот, більш як два роки зі зброєю у руках захищав Батьківщину.

Після демобілізації у листопаді 2017 року молодий чоловік звернувся до Червоноградської міської філії ЛОЦЗ з метою пошуку роботи. Фахівці одразу запропонували йому весь спектр послуг, що надає служба зайнятості. Василя зацікавила можливість організувати власний бізнес. Отримавши необхідні знання з основ ведення підприємницької діяльності на курсах у Львівському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, він написав і подав на розгляд комісії у центр зайнятості бізнес-план на тему: «Ремонт мобільних телефонів та планшетів».

Сферу майбутньої діяльності хлопець обрав не випадково, адже вирішив займатися тим, що йому подобається і до чого має хист, оскільки й раніше мав досвід роботи у цій галузі. У березні 2018 року Василь зареєструвався як приватний підприємець, отримав одноразову виплату допомоги з безробіття для започаткування власної справи і відкрив майстерню «Сенсорний сервіс «Клік».

Нещодавно підприємець відзначив рік самостійного господарювання, з чим його і привітали працівники Червоноградської міської служби зайнятості, відвідавши сенсорний сервіс. На досягнутому хлопець не зупиняється. Постійно вишукує додаткові шляхи розвитку бізнесу, не байдужий до участі в нових програмах, готує цікаві проекти, що базуються на його улюбленій справі.

Під час зустрічі з колишнім клієнтом директор Червоноградської міської філії Львівського обласного центру зайнятості Т. Борис ознайомила його з умовами конкурсу інвестиційних проектів, стартап-проектів, які проводяться у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

За словами Василя Зелінського, він жодного разу не пожалкував про обраний напрям самозайнятості і хоче побажати своїм побратимам не здаватися, рухатися до мети, долати бар’єри, розвиватися розумово, а найголовніше – залишатися справжніми й чесними воїнами, не піддаватися на різні провокації та спокуси, адже потрібно змінювати країну і при цьому завжди бути людиною.

Червоноградська міська філія Львівського ОЦЗ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора