A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Наші перші випускники у 2020 році!

Дата: 20.01.2020 18:58
Кількість переглядів: 418

Як приємно отримувати чудові результати від своєї роботи. Як приємно, коли свої знання, досвід, вміння можна передати іншим, а вони у свою чергу як губки впитують кожне слово, рух, аби навчитися так вправно володіти професією, як їх наставник, вчитель.
Мова йде про наших перших у новому році випускниць, які сьогодні отримали свідоцтво державного зразка за професією "Перукар (перукар-молельєр)". Ми горді за таку наполегливу групу. Дівчата впродовж п'ятимісячного навчання отримали цікаву, творчу, а головне дуже актуальну у сьогоденні професію. Вони вже МАЙСТРИ ! Але, як відомо, вдосконаленню меж немає. Потрібно завжди бути в курсі подій перукарської індустрії, знати нові тенденції та технології роботи. Постійно зростати у своїй професійній майстерності. І ми впевнені, що так і буде. Адже, тут зібрабралися невипадкові люди, а ті, хто має велике бажання наполегливо досягати нові горизонти у своїй професії. Дякуємо Павлюк Світлані, викладачу і майстру виробничого навчання за професійність у навчанні, відповідно і видно гарні результати.
Ми вітаємо наших дівчат із успішно подоланим етапом у їхньому житті.Бажаємо задоволення від роботи, високих доходів і багато вдячних клієнтів.
Будьте здорові, красиві, кохані та успішні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора