A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Успішний захист майбутніх підприємців

Дата: 13.11.2019 17:26
Кількість переглядів: 351

Скільки років у нашому Центрі проводиться навчання за напрямом "Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації" , здається, що вже не можна здивувати видами діяльності, які представляють майбутні підприємці на захисті бізнес-планів, але як не дивно, у кожній групі є слухачі, котрі поєднюють свою майбутню власну справу із цікавими проектами.До прикладу: фінансова грамотність дітей та підлітків, створення архітектурного бюро, яке забезпечуватиме якісне виконання архітектурних інтер'єрів для об' єктів будівництва від стадії ініціювання до введення проекту в експлуатацію, вирощування лаванди, організація та функціонання "розумного будинку".
Але це ми розпочали із закінчення...)))


А був перший день сформованої групи, де наші слухачі знайомилися та стартували у навчанні із семінару під назвою "Успіх можна спланувати", розглядаючи питання самоаналізу свого життя, будували плани своєї майбутньої діяльності, обговорювали всі інструменти та стратегії тайм- менеджменту, будували маркетингові плани, та із життєвого досвіду, аналізували комунікаційні та мотиваційні аспекти персоналу. Потім прорахунки своєї бізнес-ідеї, юридичні питання, з якими вони можуть стикатися, фінанси та оподаткування.
А сьогодні вже на "УРА" видають всі отримані знання, успішно захищаючи свої бізнес - плани.
Шановні наші випускники, маючи величезний потенціал, впевненість у своїх силах, вам обов'язково все вдасться! Чого від душі вам щиро бажаємо. Величезного успіху і високих прибутків у веденні підприємницької діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора