A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Готуємо фахівців з продажу товарів

Дата: 20.08.2019 17:17
Кількість переглядів: 413

Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен.
Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій продукт. Треба порозумітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару.
Професія ця різнобічна. З одного боку, це порадник, до якого покупець може звернутися по допомогу та отримати необхідну інформацію або консультацію. З іншого — це працівник, зацікавлений у збільшенні прибутків підприємства торгівлі, адже від цього залежать певні заохочення, премії й надбавки. Отже, основне завдання продавця — продати товар. Цього можна домогтися, якщо правильно його представити: розповісти про виробника, відзначити особливості товару, акцентувати на перевагах, розповісти про знижки й акції. Професіонал уміє продати товар навіть відвідувачеві, що випадково зайшов до магазину, й умовити його придбати супутні товари. Але головне — дотриматися балансу: і покупцеві догодити, і торговельне підприємство збагатити. Цінуються знання, талант та наполегливість.
Цьому можна навчитися...


Наш Центр проводить навчання продавців продовольчих та непродовольчих товарів, касирів торговельного залу.
Сьогодні, відбувся випуск групи продавців продовольчих товарів. Навчання відбувалося у м. Самбір, на базі ДПТНТ Самбірського професійного ліцею сфери послуг. Впродовж 4,5 місяців дівчата вивчали ази професії і невдовзі Самбірщина поповниться на 12 кваліфікованих продавців продовольчих товарів.
На душі радісно від успішної здачі іспитів, відмінних відповідей, а значить навчання проводилося на високому професійному доступному рівні.
Наш Центр запрошує отримати цікаву професію. Якісне навчання на сучасній матеріальній базі та індивідуальний підхід до кожного слухача гарантуємо.
Ми чекаємо вас за адресою: м. Львів, вул Кн. Ольги, 122. 
Львівський центр ПТО ДСЗ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора