A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Важливо - "знайти себе" у житті

Дата: 02.12.2019 17:15
Кількість переглядів: 377

Досить часто у житті ми не відразу знаходимо своє покликання, спробувавши  не одну професійну стежину, аби «знайти себе», відшукати той внутрішній талант, який заставляє серце людини швидше битися від задоволення і насолоди заняття  улюбленою справою. Адже, робота - це величезна складова життя, у зв'язку з цим підходити до цього потрібно з великою відповідальністю, не роблячи поспішних висновків. Коли людина знаходить своє покликання, робота перетворюється на захоплюючий процес, який сприяє повній самовіддачі та продуктивності праці.

У Центрі професійно-технічної освіти навчається доросле населення, яке за плечами вже має певний життєвий і професійний досвід. Можна пів життя пропрацювати у різних сферах, а потім зрозуміти «от воно!!! те чим я справді хочу займатися у житті!!!» 
Це стосується різних сфер: хтось знайшов себе у перукарстві, хтось у візажній справі чи манікюрній, тому що їх приваблює індустрія краси, а комусь до вподоби зварювати метал. І дізнавшись багато інформації про цю професію, а ще попрацювавши із зварювальними апаратами – вирішують що це найкраща і єдина професія, якою хочу займатися.
Професія електрогазозварника справді цікава, перспективна, і, головне, затребувана та високооплачувана на сучасному ринку праці.
У нашому Центрі слухачі отримують якісну освіту, здобувають професію та стають конкурентними кваліфікованими працівниками, справжніми майстрами своєї справи. Навчатися на електрогазозварника — нелегка справа. Професія такого профілю відноситься до типу «людина – техніка», тому важливо добре розбиратися в технічних обладнаннях та знати не лише правила обслуговування вузькопрофільних машин, а ще й мати високу витривалість та гнучкий розум. Зварювання необхідне майже у всіх галузях господарчого комплексу, воно і надалі буде розвиватися і вдосконалюватися, тому наша місія- готувати висококваліфікованих фахівців, майстрів зварювання металу, які будуть працювати і отримувати достойну заробітну плату на теренах рідної землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора