A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Дуальна освіта: навчання і робота

Дата: 20.01.2021 16:31
Кількість переглядів: 486

Дуальна освіта: навчання і робота

Під системою дуальної освіти мається на увазі практика, коли в підготовці фахівців беруть участь одразу дві юридичні особи – навчальний заклад  і підприємство. Навчальний процес організований так, що у навчальному закладі здобувач освіти  спочатку отримує базові теоретичні знання. А наш Центр  повною мірою відповідає сучасним умовам для успішного  теоретичного навчання – це наявність матеріально-технічного оснащення, високий рівень методично – дидактичного забезпечення навчального  процесу за дуальною формою . Потім він іде практикуватися на підприємство, яке заздалегідь уклало з навчальним закладом угоду про співпрацю і виконує там роботу, пов’язану з обраною спеціальністю. 

Саме  на таких умовах відбувається навчання у Львівському центрі ПТО ДСЗ за професіями: "Водій трамвая", "Водій тролейбуса", "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" категорії А1, а також  дев'яти категорій підвищення кваліфікації, "Фермер", "Оператор котельні", "Машиніст (кочегар) котельні" та ін.

Одними з пріоритетних напрямів такого  навчання є підготовка професійних робітничих кадрів  та заохочення роботодавців до створення нових робочих місць.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора