A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нова професія- нові можливості

Дата: 20.09.2019 16:21
Кількість переглядів: 455

Здавалося б, робота касира торговельного залу не складна, що касиром може працювати кожен, але це лише на перший погляд. 
Із людьми цієї професії ми зустрічаємося щодня. Адже з кошиком продуктів всі обов' язково проходять через касу. І кожен покупець хоче аби його ввічливо і з повагою обслужили.
Однак за день у великих супермаркетах у касира ми можемо бути трьохсотим, а то й тисячним покупцем.
І як вдається їм впродовж цілого робочого дня бути усміхненими, ввічливими і ще й правильно розрахувати товар?
Не кожному під силу щоденно працювати з людьми, знати асортимент товару, підготувати товар до продажу, надати кваліфіковану консультацію щодо якості товару, до того ще й проводити розрахунок, а головне- довести якісний товар до покупця, повністю задовільнити його споживчі потреби.


Для цього обов'язкові такі якості як: організованість, уважність, емоційна стійкість, енергійність та висока працездатність.
І от дорослі люди, які звернулися до нашого навчального центру, щоби здобути освітні ази такої професії, знаючи і приймаючи всі вимоги щодо неї, навчаючись впродовж майже п'яти місяців отримали повний комплекс знань, як теретичних так і практичних.
Результат більше ніж втішний. Іспити здали на відмінно. 
Львівщина отримала кваліфікованих касирів торговельного залу. Успіхів, вам дівчата! Високої заробітньої плати і задоволення від обраного фаху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора