A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

А взимку ми будемо жити в теплі)))

Дата: 16.10.2019 15:27
Кількість переглядів: 362

Чудова, барвиста осінь тішить нас теплом, таку надзвичайну приємну золоту гаму кольорів ми маємо честь бачити, насолоджуватись неймовірними пейзажами чарівності і неповторності осіннього дива. Ми обласкані теплими, ніжними днями, комфортна температура дозволяє на повну відчувати такий красивий період осінньої пори..
Але, якби не було добре, як каже нам прислів'я , що все так не буде.... А холодна зима все ж стоїть на порозі наших домівок, і тільки питання часу, коли її очікувати. 


Отже, потрібно завчасно подумати про обігрів житлових осель та інших будівель.
Кажуть, що сани треба готувати літом, і тому нашим Центром ще у червні- липні було розпочато навчання слухачів, які є відповідальні за подачу тепла у приміщення, тобто оператори котельні, та машиністи ( кочегари) котельні. За цей період у нас отримали таку необхідну професію 60 операторів, які навчалися у Львові, Бродах, Бориславі та 28 машиністів (кочегарів) котельні пройши навчання у Перемишлянах, Самборі і Новій Водолазі Харківської області. 
А окрім того, щорічне підвищення кваліфікації вже професійних "подавачів тепла" у нашому навчальному Центрі цьогоріч пройшли 1646 здобувачів освіти не тільки нашої області, а й Тернопільської, Волинської, Закарпатської областей.
З такими великими якісними навчальними показниками ми впевнені, що зимою всім буде тепло в домівках і затишно у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора