A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Улюблена професія окрилює та мотивує до особистого вдосконалення в обраній сфері

Дата: 21.10.2020 14:55
Кількість переглядів: 353

Манікюрник-професія, яку обирають люди наполегливі та відкриті до навчання, впевнені у своїх діях , творчі і креативні у своїх думках, приємні у спілкуванні.

Фантазія майстрів і побажання клієнток практично нічим не обмежені Манікюр давно вийшов за межі простої гігієнічної процедури та перетворився на творчість, що має в основі сучасні технології. Манікюрник виконує гігієнічне чищення та обробку нігтів і рук, надає бажану форму нігтям, покриває їх лаком, наклеює штучні нігті, робить нарощення, декоративне оздоблення та художнє оформлення.

Всі перелічені види робіт навчилися виконувати у нашому Центрі дівчата групи 35-20, які обрали цей цікавий та перспективний фах. Нещодавно група закінчила навчання та на іспиті представили на розгляд комісії чудові , роботи, які милують око надають впевненості та хорошого настрою їхнім моделям.

Ми впевнені, що на цьому етапі наші випускниці не зупиняться. Адже, щоби бути хорошим майстром манікюрної справи, потрібно багато практикувати, надалі відвідувати різноманітні курси для підвищення своєї кваліфікації, аби вивчати нові техніки та технології, адже зараз все дуже швидко змінюється, вдосконалюється і потрібно бути на пульсі подій у своїй сфері діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора