A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Її фішка – якісні стоматологічні послуги

Дата: 04.06.2019 14:03
Кількість переглядів: 545

 

Коли Україна тільки-но стала на шлях переходу до ринкової  економіки, кожен мав можливість, озброївшись найпростішою ідеєю, створити підприємство. Сьогодні, щоб вижити, потрібно попередньо прорахувати, з якими проблемами можна зіштовхнутися представникам бізнес-кола, як задовольнити потенційні потреби населення, які можуть виникнути перешкоди на перших етапах діяльності. Окрім того, слід чітко знати своїх конкурентів та їхні можливості.
Рік тому вирішила спробувати власні сили у підприємництві колишня безробітна Старосамбірська районна філія Львівського обласного центру зайнятості С зайнятості Інна Лопушанська. Почувши від працівників служби зайнятості інформацію про можливість отримати допомогу з безробіття одноразово для започаткування власної справи, вирішила використати набуті знання та практичний досвід і надавати жителям району професійну стоматологічну допомогу. 


За скеруванням посадовців ЦЗ пройшла курс навчання у Львівський центр ПТО ДСЗ за напрямом «Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації», де опанувала низку нових знань з аспектів ведення бізнесу, вивчила систему оподаткування та основи менеджменту.
Тепер пані Інна – успішна жінка-підприємець, адже якісні послуги, які вона надає населенню, користуються неабияким попитом, незважаючи на конкуренцію в цьому секторі економіки. 
Старосамбірська районна філія Львівського ОЦЗ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора