A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нова професія- нові перспективи, нові можливості

Дата: 21.08.2019 14:00
Кількість переглядів: 493

Впродовж багатьох століть людство стикалося з безліччю різноманітних професій.Еволюція суспільства стирає професії, які вже не актуальні в сьогоденні, а натомість сприяє появі і розвитку нових.
А от професія продавця на даний час- невмируща. Звичайно, історія цієї професії багатовікова, і сама вона під впливом науково- технічного прогресу трансформується і збагачується новими естетично- практичними функціями. Це і консультування покупця щодо конструктивних особливостей різних видів товару, знання асортименту, його якісні характеристики, способи показу та упакування товарів, викладка товарів та оформленя прилавкових вітрин і т.д.


Враховуючи величезний попит на продавців наш Центр дає можливість бажаючим отримати цікаву, перспективну професію продавця продовольчих та непродовольчих товарів. 
Сьогодні у нас знову випуск. П'ятеро дівчат, які навчалися за індивідуальною формою навчання, та отримали свідоцтва робітничої професії "Продавець непродовольчих товарів" невдовзі поповнять ряди кваліфікованих працівників торговельної сфери нашої області.
Бажажмо вам, дівчата, отримувати задоволення від роботи, вдячних клієнтів та достойної заробітньої оплати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора