A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Навчання – у минулому, попереду – робота

Дата: 07.05.2020 13:16
Кількість переглядів: 454

Навчання – у минулому, попереду – робота

Умілі монтажники санітарно-технічних систем та устаткування сьогодні надзвичайно затребувані на локальному ринку праці. Адже в кожному господарстві – комунальному, державному чи приватному – без такого спеціаліста не обійтися. Тому попит на спеціалістів великий, натомість підготовкою таких фахівців займається не так багато навчальних установ. 
Львівський центр ПТО ДСЗ  – один із небагатьох закладів Львівщини, де проводиться вишкіл майбутніх монтажників. Ось свіжий приклад: 24квітня троє безробітних з Мостищини, Жовківщини та Кам’янки-Бузької завершили відповідні курси та отримали свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації за професією «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування». 


У Львівському центрі ПТО ДСЗ кажуть, що підготовка фахівців за індивідуальною формою навчання розпочалася ще у грудні 2019 року. Теоретичний матеріал слухачі опановували безпосередньо у ЦПТО, а практичні заняття проходили під керівництвом досвідчених наставників у філії №1 будинкоуправління №4 КЕВ м. Львова. Відтак слухачі мали змогу безпосередньо на робочих місцях не тільки почерпнути потрібні знання, а й закріпити здобуті навички на виробництві. Під час практики безробітні достеменно вивчили основні види деталей санітарно-технічних систем, з’єднань труб, кріплення трубопроводів, призначення, будову й особливості монтажу систем центрального опалення, водопостачання, каналізації, газопостачання та водостоків, способи свердління і пробивання отворів у разі прокладання трубопроводів, правила транспортування та поведінки з кисневими та ацетиленовими балонами, а також окремі нюанси використання механізованих інструментів тощо.
Навчання – у минулому, а в майбутньому на новоспечених монтажників чекає робота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора