A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Феєрія краси і креативної творчості

Дата: 17.11.2020 12:09
Кількість переглядів: 368

Феєричним захистом завершилося навчання наших, вже майже рідних, дівчат, котрі обрали, мабуть, найгарнішу, найпривабливішу, найбільш творчу, найбільш креативну та надзвичайно цікаву професію -візажист. Здавалося б, кожна жінка так чи інакше є дотична до декоративної косметики, користується нею, знає про туш, помаду, тональний крем, пудру та й все.Що ще більше потрібно???))))

Якщо не в кожної, то через одну)))в голові у дівчат крутилися такі думки в перший день навчання.

Що можна вивчати цілих 5 місяців???

Але з кожним днем навчання для них відкривався чарівний, супер цікавий світ візажної справи...

Вони із захопленням поринули у техніки візажу, матеріали, у їхні властивості, у секрети різного виду макіяжів. Все це настільки їх захопило, що наприкінці навчання дівчата не могли "насититися" роботою з моделями))). Просили продовжити навчання, тому що дуже цікаво.....

Ми, звичайно, радіємо, що змогли добре організувати навчання. Та що ж розуміється під організацією? Насамперед, кваліфікований склад викладачів, особливо майстер виробничого навчання Мирослава Галамага, яка щоденно ділилася своїм досвідом із майбутніми майстринями, проводила майстер-класи, відкривала секрети візажної справи. І результат не забарився. А ще й який результат!!!!!!

До вашої уваги.....Дивіться і насолоджуйтеся побаченим))))))



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора