A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

А музика в його житті зіграла першу скрипку

Дата: 29.05.2019 10:45
Кількість переглядів: 622

Свого часу він вивчився на художнього керівника, одначе життя складалося так, що до 2010 року служив на контрактній основі у Збройних силах України, де обіймав різні посади. А тоді, як кажуть, прийшов переломний момент: Ю. Радейко, звільнившись із армії, за пошуком прийнятної роботи звернувся до Яворівського районного центру зайнятості.

Відверта співбесіда зі спеціалістами, почута інформація під час семінарів породили бажання спробувати свої сили у бізнесі, отримавши для цього в якості стартового капіталу одноразову виплату допомоги з безробіття.

Більш глибше про ази ведення власної справи наш клієнт дізнався на курсах з основ підприємницької діяльності у Львівському ЦПТО. Відвідуючи лекції, він склав бізнес-план з детальними розрахунками прибутку та рентабельності від самостійного господарювання, захистив його на комісії. А згодом, зареєструвавшись як фізична особа-підприємець, у Народному домі м. Яворова почав займатися тим, до чого прагнула його душа: проводити навчання для дітей та дорослих з вокалу, танців, готувати хлопчиків і дівчаток на різні конкурси, на замовлення клієнтів придумувати креативні привітання на весілля та інші урочистості.

Згодом вид започаткованої ним діяльності значно розширився, Юрій Романович почав надавати послуги з виробництва кіноплівки, відеокасет і супутніх товарів. Сьогодні герой нашої розповіді тісно співпрацює з Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької. Займається створенням відеофільму «Балет П. Чайковського», готує відеотрейлер до опери «Богема», «Бал маскарад», трейлер до опери В. А. Моцарта «Дон Жуан» тощо, а ще пише сценарії для телеканалу «Перший Західний».

Міцно утвердившись у бізнесовому середовищі, Ю. Радейко створив громадську організацію «PIDKOVAart». У його підпорядкуванні – наймані працівники, котрі не тільки перейняли величезний досвід свого «боса», а й продовжили розпочату ним справу та успішно розвивають у яворівських діток музичні таланти.

Яворівська районна філія Львівського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора