A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Програма «Доступні кредити 5-7-9 %».

Дата: 05.03.2020 10:43
Кількість переглядів: 442

24 січня Кабінет Міністрів України прийняв постанову №28 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва», яка запускає надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікро – та малого бізнесу через Фонд розвитку підприємництва. Документ дозволяє Фонду (який підпорядковано Мінфіну) запровадити програму «Доступні кредити 5-7-9 %».


Презентація Державної програми "Доступні кредити 5-7-9%"відбулася у Центрі Митрополита Андрея Шептицького . У межах цього заходу всі учасники отримали повну інформацію про державну програму, про правила інвестиційного кредитування, навчальні програми із бізнес-планування та здійснення підприємницької діяльності, інформацію про екосистему підтримки підприємництва в Україні.
На заході були присутні представники Львівської облдержадміністрації, Офісу розвитку МСП, Фонду розвитку підприємництва, банків-партнерів, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-середовища Львівщини, а також представники Львівського центру ПТО ДСЗ та майбутні підприємці, які навчаються у нашому Центрі за напрямом "Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації", що планують невдовзі втілювати у життя свої бізнес-ідеї.. Дуже приємно було бачити на цьому заході наших випускників, котрі успішно розвивають свою справу та впевненно крокують до нових бізнес-вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора