A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Візитна картка студії – висока якість і відмінна робота майстра

Дата: 03.05.2019 09:31
Кількість переглядів: 821

І ось довгоочікувана мрія перетворилася на реальність. Придбавши за кошти пілотної програми потрібний інвентар та обладнання, Сергій у Львові відкрив студію фотодруку. Звісно, попервах було багато запитань і викликів щодо того, де орендувати приміщення, як привабити клієнтів і витримати у великому місті жорстку конкуренцію. Одначе із першими випробуваннями завзятий та ініціативний підприємець успішно впорався. Твердо закарбував собі, що вести підприємницьку діяльність треба виключно у правовому полі, своєчасно сплачувати всі податки та збори, ретельно готувати та подавати звіти до державної фіскальної служби, а головне – працювати, нарощувати базу клієнтів, завойовувати у львів’ян авторитет і повагу.

Сьогодні відвідувачам студії фотодруку успішний бізнесмен пропонує доволі широкий асортимент продукції: іменні горнятка, футболки, кепки, рюкзаки, чохли для гаджетів, подушки з надписами. І все це зроблене з любов’ю, відповідає смакам найвибагливіших клієнтів, щоб принести їм краплю радості та водночас продемонструвати високу культуру обслуговування та європейський рівень якості.

Сергій задоволений тим, що зумів побороти невпевненість, повірив у власні сили, адже його маленький бізнес процвітає і дає змогу забезпечувати сім’ю всім необхідним. Надійною підтримкою та порадницею на старті у нову сферу діяльності стала кохана дружина, а натхненником – маленька донечка.

У С. Демківа ще багато цікавих задумів та ідей, які він мріє реалізувати у житті. І ми віримо, що йому це – вдасться, адже візитка картка студії – висока якість і відмінна робота майстра.

Старосамбірська районна філія Львівського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора