A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Першопрохідці у навчанні фермерської справи

Дата: 12.09.2019 09:17
Кількість переглядів: 394

А у нашому Центрі сьогодні історичний день))). Здається, що недавно ми готувалися, хвилювалися, дискутували щодо організації першої у Львівській області групи слухачів, котрі усвідомлено прийшли до важливого життєвого рішення стати фермерами і відкрити фермерські господарства. 
До нас прийшли люди з певним господарським досвідом.... І історія такого рішення у кожного своя. Для прикладу п. Андрій вже багато років має гарне хоббі - садівництво, вирощування саджанців, догляд за фруктовими деревами, правильний збір врожаю..., про сад він може говорити годинами, розповідати про свої успіхи та особисті рекорди. Прийшов на навчання тому, що хоче своє хоббі перевести на більш серйозний рівень і зробити його справою свого життя. 


п. Іван - фанат іншого господарського напряму. Він продовжує справу свого батька, який привив любов до рибництва. Маючи власне озеро, син допомагав батькові. а тепер відчув у собі сили і готовність відкрити фермерське господарство, розвивати його прогресивними методами. Приблизно така ж історія і у п. Михайла, який займається бджільництвом. Змалечку хлопець бачив як його батько порається біля бджіл і Михайло вирішив не тільки для сім'ї збирати мед, а зробити з цього прибутковий бізнес.
Ще один п. Іван спробував себе у розведенні кролів.. Справа успішно розвивається, старання дають позитивні результати і хлопець вирішив оримати знання по веденню господарства у нашому навчальному закладі і стати справжнім фермером. 
Таких історій багато, а результат- один. Навчання вже пройшло. Озброєні знаннями, впевнені у своїх силах , переконані у правильності життєвого вибору , наші випускники, успішно здавши іспити, вже із завтрашнього дня, почнуть робити перші кроки на зустріч своїй цілі.
Як для першопрохідців, ми бажаємо легкої фермерської дороги, правильних рішень, високих прибутків і .задоволення від обраної справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора